Wat betekent?

Indien u dan ook de muren of plafonds laat voorzien over strak stucwerk vervolgens zal na een droogtijd betreffende de ander aangebrachte stuclaag nog een eindafwerking moeten plaatsvinden bijvoorbeeld tegelen, behangen of schilderen.

Wilt u de thuis meteen genoeg ambiance melden? Kies dan voor sierpleister. We bestaan gespecialiseerd in granol en spachtelputz. Hiermee kunt u dan ook zelf de kleur en dit patroon kiezen. Zo vormt zich er een uniek eindproduct.

Nu wordt daar nog vaak gedacht het sierlijsten en ornamenten slechts in een oud of monumentaal pand aangebracht geraken. Dit is desalniettemin ons misverstand.

Trek- en draaiwerk: dit via medicament met sjablonen aanbrengen met decoraties in ons laag gips. Het verminderen betreffende de sjablonen moet snel gebeuren (‘trekken’ bij de meeste vormen; ‘draaien’ voor bolvormige elementen) daar een drogende gips alsnog uitzet.

Een meeste exclusieve mogelijkheid kan zijn het laten aanbrengen aangaande stucwerk Tadelakt. Tadelakt is oersterk. Dit is op een traditionele wijze via ons stukadoor aangebracht, daaronder verstaan we tussen meer dit polijsten met edelstenen.

Na het gemakkelijk pleisteren met wand en/of plafond, mogen die verder geraken afgewerkt. Momenteel buitengewoon populaire eindafwerkingen bestaan latexspuiten en spackspuiten. Beide in elke kleur geoorloofd. Ook glad wanneer met structuur. Vanwege ook natte- indien wegens droge ruimtes.

Schuurwerk is ons speciale afwerking betreffende bijzondere motieven, daar waar -indien daar licht op valt- ons mooi schouwspel mag ontstaan. Schuurwerk kan zijn een bijzondere techniek op gipsbasis welke om speciale vaardigheden vraagt aangaande een stukadoor.

Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer over de computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina is gecontroleerd of een verzoeken daadwerkelijk via u worden verzonden wil je meer info en ook niet door een robot.

Alvorens het sier en pleisterwerk aangebracht kan geraken gaat er eerst ons voorstrijk laag ( primer ) behoren te worden aangebracht aan de vlakke glad gemaakte muren.

Desgewenst kan zijn dit geoorloofd teneinde motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.

Ons verschillende dikwijls toegepaste techniek is spack spuiten, het goedkoop is het deze in ralkleuren beschikbaar kan zijn en niet geschilderd hoeft te worden. Ons luxere variant die wij voorstellen is spachtelputz of granol. Het stukadoorsbedrijf adviseert u dan ook graag aan de mogelijkheden!

Stucadoor-Limburg heeft ons bijzonder tevreden klantenkring over ook particuliere indien zakelijke klandizie. 

Moeten er alsnog speciale maatregelen aangetaste geraken alvorens de muren terug geraken bepleisterd ? Tot het schijnt bestaat een mogelijkheid dat het roet op dit pleister na ons tijdje terug voelbaar wordt.

Voor een client heb je een verzoek gedaan betreffende beton cire/stuc ingeval afwerking voor de muren. Daar zit meteen sierstuc op de muren (stekels) en nu willen wij een muur egaliseren met betonstuc. Het gaat om Eetkamer: 42m2 Keuken: 25 m2 Badkamer : 25 m2 ( donker grijs)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar